Galleri Bilets Hjemmeside

Nyheder 2010
   
  11. april

Så kom vi til dagen, hvor vi kan uploade vores nye hjemmeside. Vi har virkelig arbejdet hårdt med at få den klar til offentliggørelse her til aften.

Vi håber, at du kan lide resultatet.

De første billeder som vi har valgt at lægge ind, er fra en lystfiskerkonkurrence i Vejle Fjord, nemlig Vejle Fisker som er løbet af staben her i weekenden 9.-11. april 2010. Der ud over vil der være aften billeder af Vejle Mølle, samt Vandtårnet på Søndermarken i Vejle.

     
  13. april Der i dag blevet tilføjet seneste nyt ude på forsiden, så her vil alle kommende nyheder komme fremover, dog kan gamle nyheder ses her på nyhedssiden.
     
  2. maj

Der er i dag blevet uploadet billeder af flotte biler, som var udstillet på Vestergade i Vejle den 1. maj 2010. Linket indtil dem hedder Gamle Biler.

Det er link på hver eneste billede, så det også kan ses i stort format. Dette gøres ved at trykke på det billede du gerne vil se i stort format, så vil du blive ledt over på en side, hvor der kun er dette ene billede.

Dette vil også komme med tiden på de billeder som allerede er uploadet.

Der er i dag uploadet billeder fra Storebæltsforbindelsen.

     
  8. maj Der er i dag blevet uploadet 3 sider med billeder af den overstået vinter fra december 2009. Jeg har valgt at dele billederne ud på 3 sider, så hver enkelt side ikke blev så langt, da jeg har sat 104 billeder på disse sider. Samtidig har jeg valgt at lave stor format til hvert enkelt billede, så der er linket fra dem til en side af hver, hvor der kun er det ene billede på.
     
  14. maj Vi har i dag lavet ny underhjemmeside, hvor vi har sat 3D-kort til salg. Du kan finde linket til den under andre hjemmesider i indholdsfortegnelsen.
     
  30. maj Der er i dag blevet uploadet billeder af solnedgange og Vejle Fjord Broen, de sidste billeder er der ikke blevet lavet sider i stort format, da webmasteren har haft tekniske problemer med at finde disse billeder på Harddisken selv om de ligger der. Der er lige så blevet lavet sider med stort format af de billeder som der manglede af, nemlig de 3 første sider i menuen under billeder. Der ud over er der sket et par mindre rettelse på andre sider.

Så lykkes det også at få lavet siderne med billederne i stort format af Vejle Fjord Broen.
     
  16. juni Vi har i dag uploadet de første billeder i lille format af den finhval, som strandede i Vejle Fjord her til morgen. Der er p.t. oploadet 51 billeder. Resten vil komme på i morgen torsdag, samtidig vil alle siderne med de store billeder blive lavet.
     
  17. juni Jeg har i dag fået lavet siderne med de små billeder af den strandede finhval i Vejle Fjord. Siderne med de store billeder vil blive lavet i løbet af weekenden. Der er uploadet 6 sider med 171 billeder i alt.
     
  18. juni

Så fik jeg lavet siderne med de store billeder af finhvalen, samt linket over fra de små billeder.

Hvalen er her til aften kl. 18.30 kommet fri ved egen hjælp under højvande. Den svømmede ind i mod Vejle, da den kom fri. Vi har fotograf ude i aften også, så der vil i løbet af de næste dage komme nye billeder på af hvalen, hvis fotografen ellers har kunne fange den.

     
  21. juni Den strande finhval i Vejle Fjord afgik med døden i går morges, den blev hevet op på land i aftes på Vejle Havn, hvor vi var til stede under hele forløbet. Derfor har vi valgt at ligge billeder ind af denne begivenhed, som er nok en af de største som der har været i Vejle igennem mange år. Der blev anslået at der var ca. 20.000 personer tilstede bare på havnen i aftes, hvor mange har der så ikke været ude på vandet og følge hvalens sidste rejse.
     
  22. juni Som den kan ses har vi ændret farven på vores skrift, dette er for at gøre det lettere for dig at læse hvad der står på de forskellige sider.
     
  26. juli

Der vil være links som ikke fungere indtil jeg får oploadet de sider som det berører i løbet af aftenen, da jeg har rykket rundt på en del sider. De nye sider vil ligeså blive oploadet i løbet af i aften.

Der vil blive oploadet nye billeder i løbet af aftenen fra vestegnen af Vejle, der vil ligeså blive oploadet nye billeder af solnedgange, vandtårnet og Vejle Mølle.

Der er i den senere tid blevet skrevet copyright på næsten alle billeder. Der ud over er der dags dato blevet rettet links på alle billederne under Vinter 2009, da siderne med de store billeder er blevet flyttet over i en anden mappe.

Så er alle filer nye som gamle blevet oploadet.

     
  27. juli

Der er i dag blevet rettet nogle menuer under Finhval i Vejle Havn og Vinter Dec. 2009, da vi har omdøbt nogle af billederne til andre numre, da vi havde flere billeder med samme nummer.

Der ud over er de sidste billeder under Vinter Dec. 2009 blevet oploadet, da vi opdagede at de manglede at blive det.

     
  11. august Der er i dag blevet oploadet 5 sider med billeder fra 3. etape af Post Danmark Rundt, som have mål i Vejle. Billederne er taget på rutens mest stejle punkt, nemlig Kiddesvej.

Der vil komme flere billeder fra denne begivenhed på, da vi var 2 fotografer på dagen, men de sidste billeder mangler webmasteren lige at modtage, lige så snart de er modtaget vil de blive uploadet.
 
 
 
 
 
(C) COPYRIGHT 2010 - 2014 RESERVED LARS BILET, DENMARK